U bent hier

Subsidiedatabank voor de ondernemer

De overheid heeft tal van steunmaatregelen gecreëerd om het bedrijfsleven te ondersteunen. Via deze Subsidiedatabank biedt het Agentschap Ondernemen en het Enterprise Europe Network u basisinformatie over de belangrijkste steunmaatregelen van de provinciale, Vlaamse, federale en Europese overheden.
Niet alleen subsidies, maar ook andere steunmogelijkheden zijn in deze databank opgenomen: zoals financieringsmaatregelen gecreëerd door de overheid, alsook fiscale en parafiscale voordelen.
Steunmaatregelen opzoeken kan u via de Alfabetische lijst of via het ingeven van een trefwoord in de zoekbalk Zoek een steunmaatregel. U kan ook een Selectie op maat van uw project uitvoeren met de filtermogelijkheden in de linkerbalk.
U heeft geen tijd om zelf een selectie uit te voeren? Raadpleeg dan onze brochurereeks Subsidieleidraad voor het bedrijfsleven die u per thema een overzicht bieden van de belangrijkste subsidiemaatregelen. Deze maatregelen werden gebundeld door accountmanagers van Agentschap Ondernemen gespecialiseerd in deze materie.