U bent hier

Subsidiedatabank voor de ondernemer

De overheid heeft tal van steunmaatregelen gecreëerd om het bedrijfsleven te ondersteunen. Via deze Subsidiedatabank biedt het Agentschap Ondernemen en het Enterprise Europe Network u basisinformatie over de belangrijkste steunmaatregelen van de provinciale, Vlaamse, federale en Europese overheden.
Niet alleen subsidies, maar ook andere steunmogelijkheden zijn in deze databank opgenomen: zoals financieringsmaatregelen gecreëerd door de overheid, alsook fiscale en parafiscale voordelen.
Steunmaatregelen opzoeken kan u via de Alfabetische lijst of via het ingeven van een trefwoord in de zoekbalk Zoek een steunmaatregel. U kan ook een Selectie op maat van uw project uitvoeren met de filtermogelijkheden in de linkerbalk.
U heeft geen tijd om zelf een selectie uit te voeren? Raadpleeg dan onze brochurereeks Subsidieleidraad voor het bedrijfsleven die u per thema een overzicht bieden van de belangrijkste subsidiemaatregelen. Deze maatregelen werden gebundeld door accountmanagers van Agentschap Ondernemen gespecialiseerd in deze materie.

European Entrepeneurial Region 2014
Vlaanderen In Actie Pact 2020